Het
Cen­trum
Op trap
Af­stand

EDGE is niet een van de vele nieuwbouw-projecten, maar een bruisend en modern woonproject voor mensen die een eerste appartement willen kopen of een stap vooruit willen. Je woont straks midden in de oude, karakteristieke dorpskern van Duivendrecht. Precies op het randje dus. Op fietsafstand van de Amstel, de gezellige Rivierenbuurt, het hippe De Pijp én het levendige centrum van Amsterdam. De metro pakken kan ook, want die ligt op maar 2 minuten lopen van je huis. Handig voor als je ’s avonds of in het weekend een drankje met vrienden wil doen.

Alles Om
de hoek

Natuurlijk woon je lekker dichtbij de stad, met alle voorzieningen die jij je maar kan wensen. Maar voor de bakker, supermarkt, sportschool, huisarts of therapeut hoef jij je eigen buurt niet uit. Je vindt ze allemaal om de hoek. En hoe gezellig die stadsdrukte misschien ook is, net even buiten die drukte, heb je de rust en de ruimte om echt ontspannen te leven. Een eigen plek voor jou, voor jou en je partner of je gezin. En een stuk betaalbaarder dan in Amsterdam.

Snel op je
beste­mming

Jouw appartement ligt op 2 minuten loopafstand van metrostation Van der Madeweg. Vanuit daar ben je in 15 minuten in het centrum van Amsterdam. Naar trein- en metrostations Duivendrecht en Diemen-Zuid fiets je in zo’n 5 minuten. Met de auto? In maar 4 minuten zit je op de Ring A10 en rijd je vervolgens zo de A1, A2 of A9 op.

Ontdek de appartementen